Kundvagn (0)
 
bostadsrättsföreningar
Sök förening:
Sök bostadrättsförening:
Telefon: 026 - 423 20 00
 
 
   
Ladda ned demo för Bostadsrättsföreningar: Demo - Bostadsrättsföreningar bostadsrättsföreningar
Ladda ned demo för BRF Register Boende: Demo - Boenderegister boenderegister
 
 
 

Beställ register

På de här sidorna går det bra att beställa register över bostadsrättsföreningar eller boende i föreningar i Sverige. Klicka på den indelning som passar ert företag bäst. Att beställa ett läns-, kommun eller rikstäckande register blir alltid billigare än ett eget urval så tänk efter om någon av dessa indelningar passar ert företag innan ni gör ett eget urval.

BRF Sverige

Här presenterar vi detaljerad information om det rikstäckande registret som innehåller uppgifter om Sveriges alla bostadsrättsföreningar. Registret innehåller information om bostadsrättsföreningarna och dess styrelsemedlemmar.

BRF Länsregister

Här presenterar vi detaljerad information om bostadsrättsföreningar för varje län i Sverige. Möjlghet att beställa ett eller flera län direkt här online. Registret innehåller information om bostadsrättsföreningarna och dess styrelsemedlemmar.

BRF Kommunregister

Är ni intresserade av bostadsrättsföreningar i en eller flera kommuner är det här rätta stället. Möjlighet att beställa direkt online. Registret innehåller information om bostadsrättsföreningarna och dess styrelsemedlemmar.

BRF Boende i bostadsrättsförening

Är ni intresserade av de som bor i en bostadsrätt? Här kan ni få fram hur många som bor i bostadsrätt i ert område och beställa adressregister över de boende.

BRF Eget urval

Om ni vill göra ett eget exklusivt urval av bostadsrättsföreningar kan ni göra det här. Sök gegrafiskt, på storlek och kanske ålder och beställ adresserna direkt online.

 
 
 
   
© Alla rättigheter tillhör Fastighetsregistret i Gävle AB
Box 6032, 800 06 GÄVLE - Telefon: 026 - 423 20 00

   
Adresser Privatpersoner
Sveriges Skolor
Fastighetsregistret
Samfällighetsföreningar
Villaägare
Adressregister Ordlista
Fastighetsägare
Adresser Fritidshus Företagsregister
Skogsägare
Privata Hyresvärdar