Support

Här kan ni läsa om frågor & svar rörande våra produkter, och hittar ni inte det ni söker så kan ni kontakta oss via kontaktformuläret. Läs också gärna avsnittet om Adressändringar.

Frågor & Svar

Hur levereras era register?

Dom levereras som excelfil via e-post, vilket bäddar för en relativt snabb leverans. Väldigt stora filer levereras via en nedladdnigslänk.

När får man leveransen?

I fall beställningen görs under arbetstid så har ni i regel leveransen inom 1-2 timmar, i annat fall samma dag. Endast vid extremt hög arbetsbelastning levereras beställningen dagen efter. Kontakta oss ifall ni mot förmodan inte fått leveransen inom 2 dagar. Då undersöker vi vad som hänt med eran beställning.

Vilka uppgifter ingår?

Vad registren innehåller kan ni se i anslutning till respektive produkt på dessa sidor: bestall-register/produkter

Hur ser ett register ut? Finns det något exempel?

Ja, demofiler finns att ladda ned här: bestall-register/demofiler

Har ni e-postadresser till bostadsrättsföreningar?

Ja! Inte heltäckande men det går att nå en stor del av bostadsrättsföreningarnas styrelsemedlemmar via e-post. Kontakta oss för antalsuppgfter och priser.
E-postadresser tillhör inte standardleveransen, utan är ett tillval.

Har ni årsredovisningar till bostadsrättsföreningar?

Nej, för tillfället har vi inga årsredovisningar, men vi har planer på att skaffa det.

Har ni stadgar till bostadsrättsföreningar?

Varje bostadsrättsförening har sina egna stadgar och man kan vända sig till styrelsen i den specifika föreningen för att få dessa. Oftast så ser dessa relativt lika ut för alla föreningar och generella stadgar kommer vi att kunna presentera framöver.

Kan man få ett utdrag ur lägenhetsregistret hos er?

Om man med lägenhetsregister menar specifik data såsom lägenhetsnummer, antal rum, bostadsarea, kökstyp samt lägenhetskategori, så förfogar vi ej över denna information. För att få ett utdrag ur ett sådant lägenhetsregistret får ni vända er till Skatteverket.

Det vi däremot kan plocka fram är antalet lägenheter hos varje bostadsrättsförening samt adress -och kontaktuppgifter till boende i dessa. Så i den bemärkelsen så har vi ett “lägenhetsregister”. Vad gäller kvadratmeter så har vi uppgifter om den totala ytan hos varje förening, men ej om de specifika lägenheterna inom föreningen.

Om man vill ha namnet, organisationsnummret, adressen eller telefonnummer till en viss bostadsrättsförening; kan man få det hos er utan att behöva köpa ett helt register?

Vi kan inte se några detaljer om föreningarna. Vi måste först få en beställning för att vi ska kunna få tillgång till registret. Det är först då som vi kan se detaljer om föreningarna.

Hur går det till att beställa etiketter?

Kontakta oss så ger vi er en offert utifrån antal bostadsrättsföreningar som finns i det register ni beställt. Eventuellt så vill ni kanske bara ha etiketter på vissa av föreningarna i registret.

Kan man samtidigt beställa trycksaker hos er?

Vi har kontakt med ett tryckeri, och sedan har vi en annan enklare prisvärd tjänst som vi kan erbjuda. För bägge gäller att ni via oss kan få en rabatt för att använda deras tjänster. Kontakta oss för mera info.

Kan man vända sig till er ifall man har hamnat i en tvist med styrelsen i en bostadsrättsförening där man bor?

Nej, vi kan inte hjälpa till med juridiska frågor. Vissa efterfrågar en slags “hyresgästförening” för bostadsrättsföreningar, för att då få hjälp i olika frågor. Detta kan vi ej hjälpa till med. Vi säljer endast adressuppgifter till bostadsrättsföreningar samt boende i föreningarna.

Hur mycket kan jag ta betalt för min lägenhet?

Vi kan ej ge några råd i sådana frågor. Vi säljer endast adressuppgifter till bostadsrättsföreningar samt boende i föreningarna. Vi råder er istället att ta kontakt med en mäklare. Bästa mäklaren i Gävle

Scroll to top